Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Tuesday, August 17, 2010

Today is my 3rd Annivesary

Alhamdullilah...hari ni genap usia perkahwinan kami suami isteri 3 tahun...cepat sungguh masa berlalu..cam baru ja kami diijabkabulkan...sungguh indah bila dikenang saat tu...dapat menjadi isteri kepada lelaki yang dicintai....( ayat berbunga2 la plak....)



akad nikah dulu timenya lebih kurang time sekarang la..yg pasti pas solat zohor...org dihari akad nikah bersolek cantik2..aku plak tak sempat nak bersolek sbb pengantin lelaki mai awai...huhuhu..so aku pun bersiap la ala kadar jer..bila tengok balik gambar ni mmg nak tergelak..serba serbi kelam kelibut...bilik pun tak hias apa2..padahal esoknya dah nak kenduri....ni semua kes aku betul2 nk buat simple2.....hahaha...so betul2 simple la kan...

ni plak hari persandingan kami....tema warna hijau...buat plak sama hari..so amat la kalut malut..kesian kat kawan2 yg dapat nak jumpa pengantin yg cute ni...hahahaha......

semua tu kenangan 3 tahun lepas..tapi aku masih ingat sampai sekarang....mana leh lupakan..disini la bermulanya segala2nya ....dan tahun ni buat kali ke-2 kali menyambutnya dalam bulan ramadhan...moga2 dibulan yg penuh keberkatan ni rumahtangga kami sentiasa mendapat keredaan dari Allah dan mendapat rahmat dari-NYA.

p/s: belum ada apa2 plan pun nak sambut kat mana....macam mana nak sambut..dan apa yg nak hadiahkan pada Mr Baba....

p/s: cam aku ni..tak ada hadiah apa2 pun aku tak kisah...Mr Baba dah wish pun dah rasa amat bahagia sangat2,,,,tapi kalau bg hadiah aku terima gak..(hahahaha..cakap tak serupa bikin....)

4 comments:

mummy_ayu said...

happy 3rd annivessary!!! semoga bahagia selamanya..amin!!

alyyani said...

HAPPY 3RD ANNIVERSARY TO BOTH OF YOU :)

Ieja said...

mummy ayu & alya: tq so much dear

Mama Kyra said...

hapy aniversary ummi n baba dania..moga kalian kekal bahagia smpi ke nafas2 terakhir..