Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Thursday, July 1, 2010

Tinggal seekor jer.....

Bersambung dari n3 DISINI
walaupun cik tam dah selamat dikebas org
tapi Ummi nak gak abadikan nama cik tam dlm blog ni...
sedih sungguh la tak dapat tengok cik tam membesar
tapi tak pa la..ummi & mr baba redha jer...
asalkan org yang curi tu jaga cik tam sebaik2nya....


29/06/2010
Mr Baba wak balik cik teh & cik tam
sanggat comel okey ini rabbit
yg Ummi paling suka yg cik teh tu...bulu amat la lebat & gebus
cik tam pun ummi suka gak sbb dia ni cute..pas tu manja...
antara cik tam & cik teh...cik teh lebih lasak....
Dania la org yg paling happy
sbb leh main...

Dania tenggah main ngan cik tam
siap dipenyek2 lagi cik tam ni
sikit pun Dania tak takut
Dah tinggal kenangan...sbb semalam masa time maghrib
(30/06/2010)..tak sampai pun 48jam cik tam ni dok ngan kami tiga beranak
dah kena kebas ngan budak2 nakal
huhuhuhu.....sedih2....

Ni turn Cik teh plak main ngan Dania
cik teh ni agak cerdas dari cik tam..
Tapi bila Dania main....dia penyek lebih kurang jer
langsung tak ada rasa takut
kalau tak dipantau..leh mati oooooooooooo...
dania,dania.....dia mmg teruja kalau dapat main ngan rabbit
ngan kucing ummi tak galakan
sbb ummi tak suka kucing

p/s: hari ni Mr Baba cuti....dia kata ptg nanti nak pi cari pengganti cik tam sebab kesian kat cik teh tak ada kawan.....hope kali ni tak ada la budak nakal yg cuba2 nak kebas lagi..sian kat Mr Baba & Dania....Ummi jugakkkkkkkkkkk.....

p/s: nama rabbit ni ummi bantai letak jer..nanti nak cari nama betul2 cun tuk si comel ni.....

3 comments:

Mama Kyra said...

ala siannya cik teh tkde kwn dh..dania tk tau ye kak.berani tul dia..

Mama Kyra said...

ala siannya cik teh tkde kwn dh..dania tk tau ye kak.berani tul dia..

Ieja said...

dania mmg berani ieja...ummi dia yg penakut ..tapi lani cik teh pun dah mati...huhuhu...