Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Thursday, June 10, 2010

Update Kesihatan Dania

Alhamdullilah Dania dah baik sepenuhnya dari virus cirit birit
nasib la tak ambik masa berminggu2 Cb si Dania ni
sekarang dah minum susu seperti sedia kala
nasi cam dulu gak
paling banyak 3 suap jer....huhuhu
dah mati akai dah nk buat cam na bagi Dania suka makan nasi
dia lebih suka makan roti, bihun sup, mee sup dan sewaktu dengannya
dan Ummi dah tukar ke susu annmum berperisa plain
sebelum ni perisa madu.....
nampak cam Dania lebih suka yg berperisa plain

semalam plak Ummi dah bawa dania cucuk setahun (MMR)
alhamdullilah Dania tak demam
malah makin aktif
macam2 benda baru dia dapat sekarang ni
dah yg paling best tu..Dania dah boleh diharap kalau suruh dia ambik barang
nampaknya dia dah kenal barang2 dalam rumah
benda yg paling dia suka
ke bilik air...
kalau dia poo poo..
nanti dia akan dtg kat Ummi
pas tu tarik2 seluar dia...
( nk bgtau la dia poo poo )
pas ummi buka seluar meluru jer dia ke bilik air...


Dania yg tenggah khusyuk menonton video alif ba ta
pantang tengok ummi online
dia pun sibuk gak
nak update blog kat umah pun ummi jadi malas

2 comments:

Mama Kyra said...

bagusnya dania tk dmm ye cucuk..dh pndi ek nk poo poo g tau umi ye..gud gurl la dania ni..

Ieja said...

alhamdullilah eja..bukan baru nak poo poo bgtau ieja..ni dah poo poo baru nk bgtau.....hehehe.....