Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Sunday, March 7, 2010

Gigi Oh Gigi

Genap Dania 9 bulan baru la Cik Gi tumbuh.....sekarang ni bukan main lagi Dania mengasah ketajaman gigi dia....semua benda nak gigit.....abis basah baju dek kerana air liur yang meleleh2 bagai air terjun tu.....dah tu yg paling tak tahan..pandai nak gigit Ummi( dulu Ummi gigit Dania sekarang turn Dania plak nak menggigit Ummi).....tajam gak walaupun baru jer tumbuh....



tengok tu...leh gigit penukul tu sampai senget2 mulut.....jgn ada sapa2 pandai dok pi tarik penukul tu.....



Nampak tak gigi dania.....

3 comments:

kedaigambarkami said...

salam singgah..jom join contest menarik kat my blogshop, infantino toy, dan lain2 hadiah menarik utk dimenangi!

catlina
KedaiGambarKami
Johor Photographer

deqja said...

seluar dania sebijik mcm aqilah.beli kat giant erk

ieja said...

kedai gambar:- thanks sbb sudi jemput join contest....

ija: tepat sekali seluar dari giant.....kain lembut dan tak panaskan....sgt sesuai untuk anak2 kita...