Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Monday, March 29, 2010

Ceria Sungguh la Hari ni...

ni la rupanya org yg tenggah ceria...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


antara sbb Org kat atas ni ceria:

1) Mr Baba antaq keja ari ni ( sekali jadi Puan Besar best gak..kalau tiap2 ari lagi best...hehehe)
2) Dapat sarapan ngan Mr Baba( kat setahun gak la tak sarapan pg ngan Mr Baba time kerja)
3)Baju baru ( baju kurung terbaru pas bersalin kat dania.....10 bulan la tak beli baju kurung baru...hehehe)
4) Mr Baba yg belikan baju ni ( selalu beli baju Dania ja.....huhuhu)
5) Ummi mmg suka baju black & White ( sbb leh nampak kurus...)


Nota:

Sebenarnya saja nk post N3 ...sbb cam dah naik sawang ja blog Ummi ni,..banyak citer nak kongsikan ngan kawan2 pasal perkembangan Dania sekarang ni....tapi tungggguuuuuuuuuuuuuu!!!!!,,,( perasan kejap cam la ada peminat nk tahu pasal perkembangan Dania...hehehehe...)





3 comments:

Mama Kyra said...

akk bj br ke..pttla bau kedai je..hehe

ieja said...

hahahha....pas 10 baru beli baju kurung...

along said...

bestnya akak...sy x pernah pon bfast dgn abg hari bekeja...yer la kan..kami x sama jalan..utara-selatan.