Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Tuesday, November 3, 2009

slow motion

apa yg slow motion tu.....ni nak habaq mai..minggu ni tenet kat opis ummi ni slow sgt2..nak buat keja opis & sampingan pun tak boleh.....huhuhu....(padahal bukan banyak pun keja opis ummi ni..nak2 plak time nk exam ni....) cuma la ni dok urus hal2 kecik ja la....yang besour2 dah banyak yg beres..so boleh la ummi bermalas2an ..

time2 cam ni ummi suka sgt2 tengok & imbas kenangan indah ngan 2 org kesayangan ummi ni.....

1 comment:

LoVEaQshA said...

hye, salam kenal..

sy dh folow awk, nti kta exchange links yer!~!