Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Wednesday, November 4, 2009

antara saat2 indah dalam hidupku.

tertiba plak mood ummi baik n terlebih rajin ari ni....apakah yg ummi rindui saat ini????????..(jeng,jeng,jeng)

1) time pregnant Dania..
ni la saat2 yg paling manis ummi rasai n mungkin gak bg ibu2,mummy2,ummi2,mak2,& sewaktunya...ummi alah agak teruk la jugak...nak bersalin pun still lagi muntah2...ummi pregntkan dania selamat 10bulan 7 ari.....anak ummi mmg suka dok kat dalam pewut ummi.....ummi rindu saat2 dania kick2 dalam perut ni..kalau bgtau kat mr baba senang jer dia jawab...(nk rasa lagi ker...abg on jer....huhuhuhu...)..ayat mau power.....



2. Kelahiran dania masih segar dalam ingatan ummi saat2 ummi melahirkan dania..walaupun overdue n ummi kena induce tapi bila dapat peluk dania hilang rasa segala sakit ummi...sekarang dania dah 5 bulan....cam baru jer ummi melahirkan dania..sekarang dah macam2 pencapaian dania dapat seiring bb yg seusia dengan dania..ummi happy sgt2 sbb dania tak banyak ragam & sentiasa lincah walaupun dalam keadaan demam...yg paling ummi rindui adalah senyuman dania yg sgt2 ikhlas....so sweet sayang....ummi & baba syg dania ...


dania berusia sehari.....

pic yg paling ummi suka.....time ni dania berusia 8 hari

3.) Nur Dania Allysa..
kemana2 saja dan apa yg ummi buat mesti ummi teringatkan anak dara ummi ni....(
jgn marah yrk baba)..mr baba tetap dihati ummi...kehadiran mr baba & dania amat bermakna dalam hidup ummi....tampa insan ni tak berseri la hidup ummi....


mood ari ni:- tersangatlah senang hati.....



















































































1 comment:

LoVEaQshA said...

hye dear..!~!
pls email ur details yer, my email syahira_zunida42@yahoo.com..!~!