Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Tuesday, May 4, 2010

Dania's Family Meraikan 1st Birthday Puteri Mysara Syauqeena

Happy Birthday To You........
Happy Birthday To You........
Happy Birthday To You........
Happy Birthday To Mysara........
Happy Birthday To You........

(nanyi dulu sebelum mulakan citer....)

Sebenarnya ari ni genap umur PMS setahun
tapi Birthday Party PMS Lisa a.k.a ibu PMS dah buat
pada 1 Mei 2010
sempena cuti buruh....

So Ummi & Mr Baba mmg dah plan dari awal nk gi party ni..
sampaikan Ummi sanggup cencel familiy program...hehehe
ni semua gara2 Ummi nak sgt berjumpa secara dekat ngan
Lisa & PMS...
sebelum ni kami hanya berhubung di alam maya jer...
bermula di fs ker fb kemudian ke blog
sejak mula pregnant sampai la sekarang masih berhubung...
bukan tak penah plan nk jumpa...
tapi aja jer halangannya....
alhamdullilah...akhirnya kami berjumpa jua....
i'm so happy dapat jumpa ngan member2 alam maya ni....

tak nak banyak citer...meh la layan pic2 kat bawah ni....

Ini la Birthday Girlnya.....so sweet & cute...ramah plak tu...sebiji & sejiban ngan ibu dia.....

Pertemuan pertama PMS & Dania..masing2 memandang antara satu sama lain...entah apa la dalam fikiran diorg nikan......
( pic ni Ummi ambik dari FB tuan punya PhotoG)

Nor Armiza pun datang gak....ni pun kawan Ummi sejak dari FS ke Fb kemudian ke Blog...
Miza tenggah sarat sekarang menunggu kelahiran bayi pertama...
sungguh cute & putih la si Miza ni...
yg penting ramah..i like.....

Gelagat Dania yg tak nak diriba Auntie Miza...
Dania ni jinak2 merpati ja...
kalau diagah dia..senyum jer..
tapi kalau diambik dia..
jadi cam ni la.....heeheehee..

Dapat pangku PMS & Dania....
Rasa cam ada anak kembar plak.....

nota:

1) Dapat jumpa ngan lisa & miza......Ummi dok kat situ hampir 2 jam tau...punya la tak sedar..tup2 dah nk pukul 6....

2) dapat merasai keenakan kek & Cupcake Dilla...mmg sedap la...walaupun tak dapat jumpa tuan empunya buat kek..dapat rasa kek buatannya pun dah rasa sgt2 bersyukur.....

3) pas ni Ummi berdoa sgt2 semoga ukhwah yang terjalin ni akan kekal berpanjangan.....

4) 20/5/2010 ni genap la usia Dania setahun.....tapi ummi belum plan apa2 pun lagi..hehehe....


3 comments:

Shila said...

Salam..hai selama ni i your silent reader je..sewonok dapat jalan2 kat blog..dapat banyak sangat info2 yang berguna.anyway your baby dania birthday sama macam mine.

Mummy_Sofea said...

Kak eija bestnya dpt jumpa kwn2 Internet kn.anyway tq Atas pujian pasal cc tu.hope pasni leh jumpa akk n Dania ek.

ieja said...

shila: wsalam...tqvm sbb sudi singgah blog ni...wah dania dah ada kawan yg sama tarikh lahir....so dah jumpa la kembar dania....

Dilla: mmg best dapat jumpa member2 internet ni.....dah la peramah baik plak tu...rasa cam dah lama kenal plak....mmg sedap cc dila..kalau dekat akak pun nk oder gak....