Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Thursday, May 20, 2010

Akhirnya masa telah tiba jua : 20/05/2010

alhamdullilah, ari ni genap usia Dania setahun
pg2 lagi dah bangun ari ni
Senyum ja bila Mr Baba nyanyi lagu Happy Birthday kat dia
cam la faham ....
Sungguh tenang & damai sekali bila tengok senyuman & gelagat Dania
(dah besar rupanya anak dara aku ni)

walaupun masa berlalu meninggalkan kita ngan pantas
tapi segala kenangan manis semasa mengandungkan Dania
masih segar dalam ingatan
kesakitan masa melahirkan Dania masih lagi terasa
Sesungguhnya Ummi amat bersyukur diberi peluang untuk
merasai segala nikmat ini
(megandung, melahir & membesarkan Dania)

*******************************************************

Harapan Ummi & Baba semoga Dania membesar dengan sihat sempurna, cerdik, pintar
dan solehah
serta menjadi seorang hamba-NYA yang berguna
diDunia & di Akhirat

Dan semoga Ummi & Baba diberi kesihatan yang baik
rezeki yang murah & berkat
untuk terus mendidik serta membesarkan Dania
supaya menjadi manusia yang berguna
(insyaallah)


DULU


KINI

Kata Hati

Dania dah setahun, tunggu lagi setahun la baru leh bg Dania adik....hehehe
boleh tak cam tu????


5 comments:

Mama Kyra said...

hapy besday dania..semoga mjadi ank yg solehah ye..ank yg mengembirakn ati umi n baba..

mummy_ayu said...

happy birthday dania..semoga jadi anak yg solehah..oo..kena tunggu 1 tahun lagi ye baru leh jadi kak long..

Ieja said...

eja: tw ..aminnnn..moga Dania menjadi anak yang menyenang & membahagiakan hati ummi & baba dia serta semua org....

Ieja said...

mummy ayu:aminnnn...a'aaa la..baba dania kata tunggu dania besar dulu..baru leh jadi k.long....

Mama Ayra Ariana said...

hepi belated birthday Dania...Aunty da lama tak cek blog, baru ternampak entry ni...