Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Sunday, February 21, 2010

Our Teratak Progress : Part 1

Ingat tak lagi pasal n3 kat sini ...Alhamdullilah rumah kami dah 50% siap..last Ummi & Mr Baba pi tengok pada 01/02/2010.....xceli Mr Baba dah start bayar installment untuk rumah ni....so maknanya dalam sebulam Mr Baba kena bayar untuk 2 rumah ( sewa umah & installment untuk our home)...agak penat & sesak gak la bulan2 nak bayar untuk 2 buah rumah ni....so mula dari saat ni haruslah Ummi mengawal diri dari berboros2 sehingga la teratak kami ni siap....aduhai..tak sabarnya nak tunggu teratak kami ni siap sepenuhnya ( barang2 kat umah dah beranak pinak dah..tak ada tempat nak letak....huhuhu)....macam2 plan deco dalam kepala Mr Baba...siap beli buku tu nak deco rumah untuk Ummi & Dania serta adik2 Dania kan datang (hehehe..jauhnya Ummi berfikir...)..tq Abang sbb sentiasa memikirkan keselesaan kami....Ummi & Dania saaaaaaaaaayangggggggggggggg Baba.........





p/s: Dah tak sabar nk tunggu Rumah ni siap...harap2 siap seperti yg telah dijanjikan....

2 comments:

ekin hamid said...

K ija beli rumah kat ner ni?Taman nama per?:-)

ieja said...

Taman lembah bujang...bersebelahan ngan MRSM merbok.....