Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Tuesday, December 15, 2009

"Ceria Si Ayah Bersama Anak"


1st time ummi nak try join contest ini...contest ni dianjurkan oleh Fasha.....so ummi nak mulakan dengan bismillahhirahmanirahimmmmmmmmm....

Syarat2


1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)-siap

2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda-siap

3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.siap

4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..ok
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..dania 7 ++ bulan...

Cara2

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..


2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe



3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)



4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini



So ni la pic Mr Baba yang amat ceria ngan anak dara dia....


Nama Mr Baba : Edzuan

Nama Anak: Nur Dania Allysa

jom la pakat2 memeriahkan contest ini..tarikh tutup 30/12/2009

1 comment:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria,

nice pic..anyway gudluck k