Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Tuesday, October 19, 2010

Alhamdullilah.....Rezeki Datang Lagi

salam semua....lamanya tak update blog ni.....tak tahu la mood rajin ni pi kemana.....yg pasti la ni mmg malas yg amat nak update blog...tapi mood tinjau & singgah umah kawan2 ok jer......tiap2 ari me singgah kalau ada yg update n3....hehehe..

ok2..berbalik pada citer...me nak kongsi berita gembira ngan semua kawan2...alhamdullilah pada hari raya ke 6..me & mr baba dapat satu berita gembira....nak tau apa dia..jom tengok kat bawah ni.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

insyaallah Dania bakal menjadi kakak tahun depan
due pun dibulan yg sama..tapi mungkin beza hari dari Kakak Dania @ pun sama hari
alhamdullilah rezeki bulan Ramadhan.....
Me & Mr Baba terima ngan happy sekali
akhirnya terjawab juga persoalan
Dania suka merengek & manja lain macam...
rupa2nya dia dah tahu dia bakal jadi kakak...

Gambar ni me ambik pg sehari sebelum me buat test
Dania dok praktis mandikan bear..huhuhu
sabar ja la...

p/s: me ada kabarkan berita ni kat kawan2 di Fb...so ada yg dah tahu...alhamdullilah sekarang dah 9weeks...esok dah nak pi buat kad merah

p/s: Dania sekarang dah tahu bila me tanya..mana adik?...nanti dia dtg la usap2 @ kiss perut me yg muncit ni.....

p/s: bila me tanya sapa kakak dania...cepat2 Dania angkat tangan



8 comments:

noor azuani said...

ieja....tahniah...same with me..hehehhe onie pn ngah ngandungkan adeq nizar..alhamdulillah..now baru nk msk 11w..huhuhu blm buka buku merah lg...n blm scan lg..ieja dh scan ke? dania lhr taun 2009 kan?kan?...

Ieja said...

tq onie.....ieja baru nak buka esok sbb sok nak cucuk dania sekali..tuk setahun setenggah.....tak scan lagi....bulan depan baru nak scan,,,,a'aaaa..dania lahir tahun 2009..nanti dia dapat adik cukup2 la umur dia 2 tahun....

noor azuani said...

nizar taun 2008....29/11/08...hujung taun. nizar tmbg kt klinik lain..kt tmpt balai lama..c2 xbg onie buka buku baru..huhuhu kena bukak kt klinik tronoh coz duk IPD baru...sedih jg..coz dh biasa ngan nurse2x c2..diaorg ok..klinik baruni xth orgnyer mcm mn pula huhuhu

♥ Izzah Marzuki said...

wah.. jeles ni... hehehe.. apa pun tahniah ye jah! alhamdulillah..doakan k.izzah jugak naa.. jg diri n baby bebaik.. ;)

Mama Kyra said...

tahniah kak..jeles ni..hehe..eja doakn kandungan akk sihat smpi due ye..

Mama Kyra said...

tahniah kak..jeles ni..hehe..eja doakn kandungan akk sihat smpi due ye..

Mama Kyra said...

tahniah kak..jeles ni..hehe..eja doakn kandungan akk sihat smpi due ye..

SURIA AMANDA said...

salam kenal..wah..tahniah..psstt..Lisa pun preggy almost 2 months..lagi satu nak share..nama anak akak sama ngan nama anak buah Lisa..i follow u kak..