Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Tuesday, January 31, 2012

Lye Huat Garden










dah lama nak bawa Dania mai sini tengok apa yg ada sbb ramai kata best kat sini
alhamdullilah ri tu (jumaat 20/1/2012) dapat gak bawa anak tengok macam2 ikan..cam ikan kap,kelisa a.k.a arowana, lohan n macam2 la...
kalau tak kat sini ada banyak binatang,,,dah cam mini zoo tapi time kami pi tu mini zoo dah tutup n semua binatang dah dipindahkan ke zoo taipeng....patut la tiket nak masuk RM5 jer..selalunya RM10...tak pa la nak wat cam na tak ada rezeki anak2 nak tengok buaya & binatang2 lain..nampaknya nak kena bawa pi zoo gak la pas ni...

Dania la paling happy pi tempat2 cam ni sbb dia mmg suka tengok binatang...ai pi ngan my friend...kawan satu u merangkap my BFF gak la...dah hampir 10 tahun kenal...mmg dah cam family....masa pi tu kami dua family ja....so dah macam taman sendiri plak....


1 comment:

ZaiFa® said...

Bestnya....kat mana tempat tu?
Resepi 1 Malaysia