Rakan2 Yang Sudi Mengikuti Perkembanganku

Wednesday, May 11, 2011

38 minggu 6 hari

As Salam semua....
Aduhai lamanya tak update blog....ada yg rindu ka.....????
untuk pengetahuan semua ai belum lagi bersalin & alhamdullilah masih kuat dah cergas...
Khamis minggu depan 19.5 my due..tapi setakat ni belum ada langsung tanda2 ai nak bersalin....
Ada sedikit kerisauan sekarang ni sbb ai takut perkara 2 tahun lepas (20.5.2009) berulang lagi...
ai kena induce sbb overdue.....harap2 kali ni kalau overdue pun tak la sampai kena induce....huhuhu...
tapi sekiranya ai terpaksa laluinya juga..diharapkan kawan2 doakan lah semuanya selamat....walaupun risau tapi ai dah tak sabar ni nak jumpa ngan my bb .... ..nak peluk2 cium & paling tak sabar nak tengok reaksi Dania yg akan bergelar KAKAK.....

Dan memandangkan ai masih kuat ..ai dah mengambil keputusan tak akan ambil cuti awai...kalau tunggu kat umah rasanya lagi bosan & penat...heheh..almaklumla,kalau dah dok umah mana la leh dok diam,ada ja korje nak dibuatnya...lagi pun pejabat ai ni dekat ja ngan sepital..so kalau ai nak terberanak pun..rasanya tak ada masalah kot...heheh....

Ai & Dania
time ni baru 32 minggu

P/S: ramai yg kata kalau tengok dari segi saiz & bentuk perut ai ni cam ngandungkan baby BOY...tapi ai scan Dr bgtau GIRL....
ai redha ja..mana2 pun tak pa..tapi hati ai kuat mengatakan GIRL....apa2 pun tak kisah..yg penting anak ai ni sihat & sempurna...

1 comment:

Mama Kyra said...

dh tk lama dah..kejap je kn..dania pn dh nk 2thn...